FÖRSTA ADVENT!

Jag har bara inte orkat skriva nu på några dagar. Ibland är det bara så jävla tråkigt att blogga.
Sen får man klagomål för jag har ett dåligt ordspråk. Ja jag vet att jag har det. Men det är upp till mig. Jag skriver precis som jag själv vill. Vill jag skriva "FAN" så gör jag det. Det är bara att ge fan att läsa min blogg då om mitt ordspråk är så jävligt.....

Igår var jag ute och gick med gåstavarna igen. Det känns lite töntigt. Men jag går när det är mörkt så då är det ingen som ser mig. Det blir nog en vana efter ett tag. Det känns i armarna och jag blir svettig av det, så jag hoppas att fettet i armarna försvinner innom snar framtid. Och så klart magen den vill man ju ha bort. Jävla fetto!

Idag har jag också satt upp julgardiner i köket, som CH köpte. Dom var jättefina. Panelisar. Ska sätta upp lite julkulor som jag har köpt och hänga i fönstret. Men det gör jag imorgon, just nu orkar jag inte.

Har precis ätit "CORNER BURGER" så jävla gott. Det finns så mycket gott att välja på inom vegetarisk. Tänk om jag kunde bli vegetarian! Men det blir nog svårt för jag älskar ju kyckling och det skulle jag inte kunna vara utan. Men man vet ju aldrig.

Nu ska jag slappa i soffan, ska se "BONDE SÖKER FRU" som börjar snart.
Ha en trevlig första advent!

Visa fler inlägg