TORSDAG!!

Här skiner solen just nu. Kanonväder. Riktigt varmt ute. Har suttit och väntat på att min läkare skulle ha ringt vid 14 tiden.....men ingen läkare har ringt typiskt!!!

Jag och ch var och handla i tisdags. Jag köpte en svart jacka med huva. Den går ner en bit över tjocka baken. Då syns inte den!!! Sen en svart kort kjol, lite glansigt tyg men den är snygg. En svart sjal och 2 st linnen...linnena kosta bara 5 kr st...skit billigt.


Här kommer jackan och kjolen på bild.




Jag är nöjd med dom.
Men nu har jag ett paket att hämta ut. En jacka till hm, hm. Den måste jag skicka tillbaka. Jag behöver inte ha 2st jackor. Det är onödigt. Jag har ju från förra året. Då köpte jag en ny. Heller det var inte jag utan ch köpte den.

I paket jag har skickat efter är det en massa inner kuddar och kuddfodral. Ska ha dom i våran vita soffa. Alltid snyggt med en färg klick till vitt.

Ch har åkt till tippen och kastar en massa kläder m.m. Jag har gått igenom min garderob. Fan vad med skit man har sparat på. Så skönt att kasta iväg skiten. Blir mera utrymme i garderoberna.

Ch har fixat iordning hyllor i garderoben jag har i sovrummet uppe. Där kan jag ställa alla sommar skor på rad....på alla hyllorna. Måste köpa en klädpåse(garderob) att ha däruppe också. Så kan jag ha sommarkläderna där.

Nej nu tjuter den förbaskade tvättmaskinen. Då är tvätten klar.

Det ska bli kul att träffa sandra och shan på söndag. ( har nog stavat fel ) Dom bor i london. Shan är engelsman och jag ska prata engelska.....fan vad läskigt. Tänk om jag blir stum!!!! Nej det ska nog gå bra. Det är bara att bita ihop. Jag klarar det. Men kul ska det bli att äntligen få träffa dom.
Måste hitta på något gott att äta när dom kommer. Undrar vad dom tycker om!! Jag får fråga ch.....

På fredag flyttar min son och familj till en köpt lägenhet i upps. Skönt för dom att ha sitt eget igen. Mitt barnbarn har börjat gå. Jätte kul. Mitt andra barnbarn är på solsemester i grekland. Jag blir såååå avundsjuk. Sol/värme och bada så mysigt. Hon kommer att vara så brun när hon kommer hem igen.....


Nej nu ska jag hänga upp tvätt....

Ha det bäst alla!!!!

Visa fler inlägg