Söndag!

Jag är tillbaka efter ett långt uppehåll här på min blogg. Jag har inte haft lust att blogga på ett tag som synes, jag har inte tid och vad ska jag skriva om, det är mycket nu!!!!! Jag har svårt att komma på "VAD" jag ska skriva om.

Jag har inte haft någon tid eller lust att fixa så mycket i trädgården i år, alla växter får växa och bli som dom själva vill, rensa ogräs har jag också varit dålig på i år. Jag ska nu i höst ta bort några av mina rabatter och så gräs där istället har jag tänkt mig. Det är alldeles för mycket jobb. Inga fröer ska jag så heller nu i Januari, det skiter jag i. Jag har tänkt att jag ska så och då blir det bara grönsaker. Jag köper hellre färdiga perenner och sätter ut i rabatterna istället.

I fredags kom mina tjej-kompisar från Uppsala och sov kvar. Vi hade det så trevligt. Vi grilla och drack en massa vin. Vi spela lite kubb och drack mera vin...haha...en mycket lyckad helg...

Vi har mycket konstigt väder här, på förmiddagen var det mulet sen kom solen och det blev jättevarmt, ja sen kom värsta regnskuren på det. Nu är det fint igen och solen är på gång....konstigt!!!
Nu ska jag ta och gå ut igen och sätta mig på altanen och bara vara!
Visa fler inlägg