Äntligen!






Idag är det 5 veckor som vi har fått kokat allt vårat vatten till matlagning m.m. Läste tidningen att idag slipper vi det och det känns så bra. Inga mera kastruller fyllda med vatten, hela kylskåpet fullt med tillbringare det känns så bra. Tänk vad beroende man är av att ha friskt vatten ur vattenkranen.

Ja som ni ser har jag haft bloggtorka ett tag nu "Som vanligt" jag har inte haft något specielt att skriva tycker jag.

Nu har vi ett nytt projekt här i huset. Den övre hallen ska renoveras. Vi började med den vintern 2008 och sen har vi inte fortsatt, ja tiden och orken måste man ju ha. Men nu är vi på "G" igen.

Vi har ju tänkt lägga nytt golv däruppe också. För just nu ligger en skit ful plastmatta där, man bara spyr när man ser den. Vi hade då tänkt lägga något trägolv av något slag där. Men då tänkte min kära sambo att ska vi inte kolla om det kan vara något under plastmattan. Han börjar bryta upp mattan och vad får vi se!!! Jo under plastmattan ligger ett jättefint trägolv, jippi så glada vi blev. Så nu ska vi använda det och det kommer att bli så fint när trägolvet är oljat m.m. Sen gick vi till trappan upp till övervåningen och tog bort mattan och vad fick vi se där....jo jättefint trägolv där också. Alltså jag kan inte förstå varför man gömmer så fina golv med en ful plastmatta. Men som sagt så gjorde man ju förr. Vårat hus är ju så gammalt, 1870- talet någonting....så jag tror att när vi har det färdigt så kommer det att se så fint ut....jag ska visa lite bilder i ett annat inlägg....

Ha nu en bra dag där ute!!!!!
Visa fler inlägg