Tråkigt väder

Idag är det blåsigt och det regnar massor. Kallt är det också. Hatar detta väder. Jag och Fia var ut på en prommis hon fick ha sin röda regnjacka på sig. Bra köp faktist i detta regninga land. 
 
Jag har varit så jävla trött nu i flera månader. Tröttare än vanligt. Vet inte vad det kan vara. Jag ska nog försöka att ta mig i kragen och beställa en tid för att kolla mig. Jag har läst om att man kan ta någon kompleterande medicin till B12 som jag äter varje dag. Ska kolla upp det ordentligt. Vill inte känna så här längre för det är så jobbigt.
 
Men jag får mina promenader varje dag i ur och skur med Fia, det blir en del. Jag måste fortfarande gå ut efter varje 1 1/2 timme annars så kissar hon inne. Det ska bli så skönt den dagen hon är rumsren. Det här är ett heltidsjobb. 
 
Hon har just löpt och det har gått bra. Hon blödde lite den första veckan och var lite tröttare än vad hon är i vanliga fall. Men det har gått jättebra. Så nu får man se hur hon blir nästa gång hon löper. Tikar brukar löpa 2-3 gånger per år normalt.
Visst är hon söt när hon är nerklippt. Min bääääbis!
 
Visa fler inlägg