Valpkurs på lördag

Ja tänk vad tiden går. Vi är ju hundägare och hinner inte med så mycket mera nu tycker jag. Fia är snart 6 månader( 29/10) och har växt mycket sen vi fick henne i början på september. Hon har blivit mycket bättre på att kunna hålla sig, men är inte riktigt rumsren än. Det är ett heltidsjobb att passa tider när hon ska ut och så. Det blir säkert en 10 gånger om dagen. Det är ganska jobbigt men det går ju över någongång. Att ha en valp är inte bara en dans på rosor. Men jag tycker så mycket om henne, hon är ju så söt. 
 
På lördag ska jag börja på en valpkurs med henne. Den är på 6 gånger med en gång teori. Det ska bli kul. Jag får hoppas på att det inte störtregnar på lördag för då blir det inställt. 
 
I helgen som var, var vi och köpte ett Hurtta regntäcke till henne, ett rött. Hon blev så fin i det. Vi passade på att köpa en sele också för hon drar så mycket i kopplet. Det var också Hurtta som går i rosa, med ett rosa koppel till. 
 
 
 
Hon blir så smutsig i ansiktet varje gång man går ut med henne. Hon skulle behövas klippas lite, men det är inte lätt att göra. Hon ska bara bitas och tro att det är lek hela tiden. Sitter inte stilla med ansikte, det är svårt ska jag säga. Jag ska prata med dom på kursen angående pälsvård för henne. Sen när hon blir lite större ska hon klippas ner. 
 
 
 
 
Fia är jättesöt med täcket på, jag ska ta ett kort och visa vid ett senare tillfälle.
 
 
 
Sele och ett nytt koppel i rosa. Ho är ju så söt i rosa, ja hon är ju en liten tjej.
 
 
Visa fler inlägg