Strul!

Igår då tänkte jag ju blogga men det var strul här på blogg.se. Det gick inte att lägga in bilder och skriva inlägg.
Ja som många vet så har vi ju alla fått mycket snö igen. Och det gillar jag inte. Fasiken vad mycket det har kommit, vilket oväder som kom in i veckan. Jag läste att det skulle bli kallare och ännu mera snö nu i februari.

Vintern har verkligen varit en vinter som jag kom ihåg när jag var barn. Mycket snö och kallt, men sen att sommaren blev varm med mycket sol. Det är ju så här som är normalt egentligen. Men jag gillar det inte. Våren är långt borta.

Just idag skiner solen och det behövs. Vintern har varit så solfattig. Det är -7gr ute.

Jag fick en stickling av mamma i okt-2009 det är någon sort av Begonia. Ja den har växt till sig....kolla mamma vad stor den är...jag ska plantera om den i en större kruka och en snygg ytterkruka till.


 

 

Jag kommer inte att skriva så mycket om blommor och sådd här utan jag skriver det på min blomblogg istället. Gå gärna in ni som är intresserade...Lislenas Trädgård

Jag har sått en häftig krukväxt som heter Indisk Bomull. Den liknar en Hibiskus. Den får ljusgula blommor sen efter den har blommat så blir det bomull. Häftigt.



Jag sådde 6 st krukor den 22/1-2010




Den 26/1-2010 gror den så här. Efter bara 4 dagar.

 

Efter 5 dagar. Den växer fort.

 

Chiliplantan som jag sådde från frö 2009 har börjat att vakna till. Hoppas att det blir Chili på den i år. Förra året blev det inget.

 

Min arbetsträning kommer inte att bli av förrän i mars fick jag reda på nu. Så det är bara att vänta. Jag ser fram emot det. Det ska bli kul att få arbetsträna med något som jag verkligen brinner för. Ja ni vet nog. "Blommor"

 

 

 

Visa fler inlägg