Torsdag!

Fy vad kallt det har blivit igen. Det var dryga 18gr igår kväll och just nu är det 12gr kallt ute. Jag har som vanligt varit dålig på att blogga, jag har inte haft någon lust nu ett tag. Jag jobbar mina dagar sen är jag helt slut och vill bara slappa dom andra. Nejdå skoja bara, jag har fullt upp ändå.
Jag har också börjat att göra mat, jag som har sluppit det nu i flera år. Min sambo har ju alltid fixat det. Men nu jobbar han så nu är det min tur. Lite svårt är det när man inte har gjort det på ett tag. Svårt att komma på vad man ska göra. Men det blir säkert bättre ju längre jag håller på det..
Min sambo trivs jättebra på sitt nya jobb och det är skönt. Han hade verkligen tur som fick något. Jag kommer ju också att jobba i sommar så det kommer att bli helt perfekt. Jag trivs så bra där jag jobbar nu.
Det som är jobbigt det är ju bussarna som går här, ja det är inte många turer om dagen dom kör så här på landet. Just nu börjar jag 13.30 för att kunna ta mig dit med bussen, sen kommer min sambo och hämtar mig vid 16.30. Jag vill börja cykla men det är alldeles för halt, när jag börjar cykla så kommer jag att börja 10.00 som förut och det är mycket bättre att börja tidigare än sent. Jag cykla ju här för ett tag sen, då när det var tö. Men fy fasiken vilken dålig kondition jag har, helt svettig och helt slut när jag kom fram. Det tog 30 min för att cykla den vägen när det tar 15 när det är barmark...jaja det är att försöka få upp flåset här till nästa gång jag ska ge mig ut..
Visa fler inlägg